12. helyezés a K&H mozdulj! maratonváltón!


Az Ulyssys futócsapat 03:03:03-as idejével abszolút 12. helyezést ért el az induló 567 csapat közül, kategóriájában pedig 7. lett. Képek Szép volt fiúk! Eredmények

Időpont: 2016. június 12.

Rajt/Cél: Budapest, Ötvenhatosok tere

Bővebb információkat itt találtok.

 • 10:00 Maratonváltó:

  Csapatok és a félmaraton egyéni indulók a tervezett tempónak megfelelő zónákból.

  A tervezett tempónál a váltók a kezdő csapattag tervezett tempóját vegyék figyelembe!

  Táv: 42195 m, azaz: 6 x 7032 m

  Sorrend: 1. Fikusz, 2. Zoli, 3. Máté, 4. Rudi, 5. Robi, 6. András

 • 12:00 Félmaratonváltó:

  Csapatok és azok az egyéni félmaratonisták, akik félmaratonváltónak is tagjai a tervezett tempónak megfelelő zónákból.

  A tervezett tempónál a váltók a kezdő csapattag tervezett tempóját vegyék figyelembe!

  Táv: 21097,5 m, azaz: 3 x 7032 m

K&H mozdulj! maratonváltó csapatunk

 • Homola Máté

  Általános iskolás korom óta szeretek futni, pár évig a Honvéd SE-ben is atletizáltam. Nagyjából 10 félmaratonon és pár 30 km-es versenyen vagyok túl, de a cél egyértelműen a maraton, melyet terveim szerint jövőre meg is fogok lépni, mivel sok más futóhoz hasonlóan én is szeretem feszegetni a határaimat :) Nagyon vonz még a terepfutás és a triatlon is, így ezen a vonalon is szeretném erősíteni magam.

 • Illyés Zoltán

  Gyerekként imádtam a mozgást, a sportot (leginkább a labdajátékokat), ezen belül a focit. Egy eleme volt a játéknak, ami nem volt a kedvencem: a futás :) Ezért volt számomra is meglepő, amikor 2013 végén a környékbeli apukákkal közösen elkezdtem futni és teljesen magával ragadott ez a sport. Azóta részt vettem félmaratonokon és maratonokon egyaránt, de szeretem a rövidebb távú versenyeket is. Az utóbbi időben elkezdtem ismerkedni a terepfutással, heti kétszer pedig az FTC triatlon csapatának a futóedzéseit látogatom.

 • Lászlófy István (Fikusz)

  Még az egyetemen kezdtem el futni, akkor még rövidebb távokat. Az első 12 km-es versenyem a Futapest volt 1995-ben. Innen már egyenes út vezetett a hosszabb távokig. Azóta életem részévé vált a futás, 11 maraton, és több mint 30 félmaraton van már mögöttem. Egy megszállott amatőrnek nevezném magam, aki szereti a határokat feszegetni. Tudom, hogy nem bajnoknak születtem, de nagyon jó érzés legyőzve a távot célba érkezni.

 • Nagy Róbert

  A futás nálam először középiskolás koromban, a margiszigeti evezős edzések kiegészítéseként lett rendszeres, és itt szerettem meg, lassacskán, de biztosan. Az evezés később elmaradt, a futás megmaradt. Az elmúlt években leginkább maratonváltó versenyeken indultam, és idén eljutottam egy félmaratonig, de az ideális futótáv nálam a 7-12km. Nagyon szeretem a terepfutást is, egyszer a Pilis Vertikál hegyi futóversenyen is elindultam, ahol 6 kilométeren körülbelül 550 méteres szintet kell teljesíteni.

 • Osváth Rudolf

  Több-kevesebb kihagyással 4 éve futok hobbiszinten, heti két-három alkalommal. Miután az eredeti célt - maratont teljesíteni - megvalósítottam, inkább csak 'just for fun' futogatok csapattársakkal, amihez kiváló lehetőséget biztosít a Polythlon triatlon klub. Szívesen futok terepen, kedvenc edzőpályám a hármashatárhegyi reptér környéke.

 • Weintrauth András

  Kisiskolás korom óta szeretek futni. Az erdei utakat és a természetes környezetet kedvelem. Mostanában a Hármashatár-hegyen találkozhatsz velem - heti egy-két alkalommal igyekszem meglátogatni :) Munka, család, egyebek mellett ez nem mindig sikerül. Az iskolai mezei futóversenyeket nem számolva a 2016-os K&H modzulj! maraton az első versenyem.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keress fel minket!

Millenáris Irodaház

 • exkluzív munkakörnyezet a Millenáris Park szomszédságában
 • könnyű megközelíthetőség, Buda szívében, alig öt perc sétára a Széll Kálmán tértől

Az oldal tetejére